Firmatur / Gruppetur / Event

Vi har hvert år flere eventer for bedrifter og grupper. Mange av disse er firmatur i Lom og Jotunheimen, ofte med et mål om å nå toppen av Galdhøpiggen, der opplevelser som god mat, flotte natur og et godt samhold i gruppen er i fokus. Vi kan lage opplegg med overnatting på Hotell, hytter eller lavvo. Lavvo er nok den mest populære overnattingen vi har. Her får dere en annerledes opplevelse en det som er vanlig. En godt tilrettelagt lavvocamp er en varm og inntim opplevelse.

Vi har massevis av aktiviteter vi kan knytte opp i mot et event eller firmatur. Vi har veldig mye fjell i Lom og Jotunheimen, og de fleste fjelltoppene over 2000m.o.h. ligger her. I tillegg til dette er vi en turistdestinasjon som gjør at Lom og Jotunheimen også har massevis av andre aktiviteter. Tur til Galdhøpiggen, en runde i klatreparken og Prestfosstraversen er noen av favorittene.

Lom er kjent for god mat. Vi har i gjennom de siste årene hatt kokker og bakere som har utmerket seg. Her kan vi nevne Arne Brimi, Kristoffer Hovland og Morten Sjakenda.  Disse har vært med å bidra til en positiv matkultur. Vi kan levere helt enkel mat til de som ønsker det, eller vi kan leie inn en god kokk til å lage litt ekslusiv mat til oss i en lavvo, eller ute i naturen.

Vi kan skreddersy dittfirma, og opplegg etter dine ønsker

Under er en liten filmsnutt som ble laget da vi hadde ATEA på besøk i 2011

Vi har blant annet hatt 1200 personer fra ATEA på overnatting i Lavvo, middag og frokost, samt fest og sosialt opplegg på en utescene i Lom, samt en tur på Galdhøpiggen, der det også ble en ny GUINNES rekord. Dette var et stort opplegg med mye ekstra rundt selve turen

Print jcp_logo2

Vi påtar oss selvfølgelig forespørsler fra både små og store grupper, men vi tar gjerne på oss en enda større gruppe for å få ny Guinnesrekord…

Her er referanse fra JCP som leide oss inn på opplegget med ATEA:

JCP jobbet tett sammen med Aktiv i Lom under Landstreffet til Atea. Atea ønsket å sette verdensrekord ved å ta flest mulige av sine ansatte på toppen av Galdhøpiggen. Hele 1300 ansatte fant veien til Lom. JCP var hovedansvarlig for prosjektet, men fikk veldig god hjelp av Aktiv i Lom som tilrettela alt fra bevertning, overnatting og selve oppstigningen i fjellet.Resultatet av arrangementet var at Atea satte verdensrekord med hele 972 ansatte på toppen på samme tid. Vi kan anbefale Aktiv i Lom som samarbeidspartner da de er samarbeidsvillige, løsningsorienterte og yter en høy servicegrad, dette er egenskaper vi i JCP setter pris på og som vi vet vil være med på å øke kvaliteten på et arrangement.

Videre referanse fra JCP, kontakt Lars Grorud, Lars.grorud@jcp.no +4798299904


kirkestuen_logo2010_litenEn helg i Juni 2012 hadde vi opplegg med Kirkestuen transport som var ca 50 personer. Her satte vi opp to sammenbygde lavvoer hvor vi hadde oppholdsrom i den ene delen, og scene og dansegulv på den andre siden. Ved ankomst ble det servert lunsj. Dette var burgere som vi stekte inne i lavvoen på en stor Murrikapanne. Etterpå hadde de ansatte feglig opplegg inne i lavvoen, mens vi tok os av medfølgere og hadde opplegg for disse. Så serverte vi middag inne i lavvoene og avsluttet kvelden med fest og livebandet Simple men.Takk til Kirkestuen Transport.

For referanse kan man kontakte Geir Inge Kirkestuen på tlf91678400.

Firmatur / Gruppetur / Event

Spør oss etter forslag til din bedrift. Eksempel:

Gruppen blir hentet med buss og blir fraktet til Lom en ettermiddag. Vi sjekker inn alle på Hotell/Hytter/Lavvoer, og blir deretter servert en enkel middag ute eller en finere middag inne.
Dagen etter er det frokost inne eller ute, og deretter transport for en opplevelse. Her er det mye å velge mellom. (Galdhøpiggen, andre toppturer, klatrepark, grottevandring, fiskeguiding, brevandring, rafting, juving, ziplinekjøring, stisykling, farmenkamp o.l.)
Tilbake fra tur blir det en dusj i vente på at maten blir ferdig. Her kan vi servere alt fra en finere middag inne eller ute, til enkel servering inne eller ute. Så er tiden kommet for det faglige opplegget som dere selv må være med å påvirke, eller om vi tar en sosial aften med musikk og dans.
Dagen derpå tar vi en ny forkost, kanskje under åpen himmel, for så å ha en liten opplevelse før bussene kommer og tar dere med hjem.