Strechtents

STRETCHTENTS – BEDRE ENN PARTYTELT

Inspirert av beduintelt og tilpasset for det nordiske markedet  introdusere vi
designet stretchtelt for de som ønsker å gi kunden og besøkende en bedre opplevelse.
Designet stretchtelt for krevende arrangementer
Inspirert av beduintelt og tilpasset for det nordiske markedet presentere vi design stretchtelt for de som ønsker å gi kunder og besøkende en bedre opplevelse.
På uteserveringen, kan vi nå tilby et alternativ til seglduker og markiser, og for deg som jobber med events er det nå et alternativ til partytelt og andre tradisjonelle teltløsninger. Som et bryllupstelt gir teltene en eksklusiv setting. Stabil konstruksjon gir god luftmotstanden.
De er, til tross for sin stretch funksjon 100% vanntette og UV-resistens gjør at teltdukens farge ikke blir påvirket av sollys og vær, og at klimaet på innsiden er behagelig uavhengig av været. Teltene er i tillegg av brannhemmende materialer.

Hvorfor stretchtelt?
Stretchtelt gir en bedre opplevelse
StretchTelt (friformstelt) er en ny type telt laget av impregnert polyester stoff som er vanntett, UV motstandsdyktig og brannsikkert.
Stoffet gir en helt annen opplevelse enn tradisjonelle teltløsninger, blant annet fordi den overfører lys og har en tekstilfølelse som ikke trenger ekstra stoff dekorasjon eller lignende for å skape et hyggelig miljø.
Teltet er svært godt egnet for lysarrangementer på spesielle kvelder for å lage spektakulære og koselige omgivelser.
Teltdukens form bestemmes av hvordan man forankrer den og hvilke stolpelengder som brukes, og hvordan disse  plasseres i teltet. Strukturen blir så holdt på plass ved trykk mot stenderne og bakken som anker gir en vindstabil løsning.
Siden teltet ikke er knyttet til en stålramme setter bare fantasien grenser for hvordan teltet kan se ut og er raskere å bygge enn mange andre løsninger på markedet.
Stoffet er produsert i Cape Town i Sør-Afrika og selges over hele verden.

Ta kontakt med oss for et tillbud.

IMG_0420                      Tentdesign-Stretchtält-för-en-bättre-upplevelse-1920x1080 Version 2

Se også utstyr vi kan levere